The Time We Were Not In Love

Yine bir Kore dizisi ile karşınızdayım efendim.
16 bölümden oluşan dizide başrolleri Ha Ji Won (Oh Ha Na) ve Lee Jin Wook (Choi Won) paylaşıyorlar.

Oh Ha Na ve Choi Won 30'lu yaşlardalardır ve lise yıllarından beri dostturlar. Çevreleri onların duygusal bir ilişki kurmasını beklerken ikisi de bunu reddetmiştir. Oh Ha Na çok başarılı bir iş kadını, Choi Won ise bir uçak şirketinde kabin memur yardımcısıdır. Diğer karakterlerimiz Seo Hoo (Yoon Gyun Sang) ünlü bir piyanist, Lee So Eun ( Cho Soo Hyun) ise hostestir.

Sanırım dizinin gidişatını anladınız. :) Birçok kişi diziyi durağan bulsa da ben izlerken çok keyif almıştım. Oh Ha Na rolündeki kızımız beni gıcık etse de benim için Kore'nin en iyi kadın oyuncusudur. Nedenini merak edenler ''Empress Ki'' dizisindeki performansını izleyebilirler. Bu kadın her rolü hakkıyla yerine getiriyor. Ama ben ona sevimli değil de maskülen rolleri daha çok yakıştırıyorum.

İkisi de her derdini, sırrını birbirleriyle paylaşmaya can atıyorlar ama içlerindeki gerçeğin farkında değiller. Kim bilir ne zaman anlayacaklar? :)

Lise yıllarındaki hallerini oldukça komik ve sevimli buldum. Ah bu Kore dizileri ne kadar da toz pembe :)))
Arkadaş bunu neden söylersin ki sen bir kıza? Çok sinir olduğum sahnelerden biri. Zaten bir inat uğruna bir araya gelemediler. 
"Diyelim ki bir uçak dolusu insan ıssız bir adaya düştük ve ikimiz haricinde kimse kurtulmadı... Yine de seninle çıkmayacağım, seni asla sevmeyeceğim!" 
Soldaki işleri daha da zorlaştıran karakterimiz Seo Hoo. Kendini bilmez, şımarığın teki. 

Açıkçası Kore dizilerini eğlenmek ve rahatlamak için izlediğimi söyleyebilirim. Bu dizi de sıkıntılı bir anınızda sizi neşelendirebilir. Ama bazı diziler var ki kurgusu gerçekten mükemmel oluyor. Bu, o dizilerden değil. :) 

Daha fazlası için izleyiniz.
Benim puanım: 3,5/5

6 yorum:

  1. Kore dizileri genelde beni de eğlendiriyorlar, pembe hallerini seviyorum :D

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Dizi hakkında söyledikleriniz içimde izleme isteği uynadırdı. Kaleminize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz Kore dizileri senin de söylediğin üzere özellikle sıkıntılı zamanlarımızda bizi mutlu etmek için birebir. Bu yüzden yorumundan da etkilenerek ben de bu diziyi izleyeceğim Kore dizileri listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cıvıl cıvıl bir dizi bence de listeye eklemelisin :))

      Sil

Bu Blogda Ara

BUMERANG

Bumerang - Yazarkafe

BLOG SÖZLÜK

blog sözlük
Blogger tarafından desteklenmektedir.